KOBRA ORANGE FATBIKE wide
Delen:
Nieuws

KOBRA weer verzekerbaar dankzij vernieuwde Fatbike Verzekering

Het duurde even maar het is eindelijk zover! Vanaf April 2024 is de KOBRA Fatbike weer te verzekeren! Met dank aan de unieke vernieuwde samenwerking tussen KOBRA BIKES, FRIS Opsporing en een vooraanstaande Nederlandse verzekeringsmaatschappij.

Wij introduceren in samenwerking met Fris Nederland een vezekeringspakket met een geavanceerde track-en-trace-optie inclusief opsporingsdienst. Waardoor KOBRA Fatbikes opnieuw kunnen worden verzekerd tegen schade en diefstal! Deze ontwikkeling is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met een vooraanstaande Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Deze speciale KOBRA Fatbike-polis is met ingang van 2 April beschikbaar!

KOBRA Fatbike Verzekering

In de afgelopen periode is er niet stilgezeten en zijn wij druk bezig geweest met een oplossing voor het verzekeringsprobleem. In reactie op het nieuws dat alle verzekeraars de fatbike-verzekering stopzetten, zijn wij niet bij de pakken neer gaan zitten. Maar hebben wij ons intensief ingezet om zo snel mogelijk een nieuwe verzekeringsmogelijkheid te bieden aan onze huidige en toekomstige KOBRA-rijders. Gedurende dit proces hebben wij uitgebreid gesprekken gevoerd en met resultaat. Daarom hebben wij dankzij de gesprekken met diverse verzekeringsmaatschappijen en opsporingsdiensten een robuust concept weten te ontwikkelen, welke perfect aansluit bij de behoeften van KOBRA-rijders. In de samenwerking van Fris met de betrokken verzekeringsmaatschappij is KOBRA ervan overtuigd dat er een aantrekkelijke polis is ontworpen, welke vanaf begin Februari kan worden uitgegeven.

Introductie ”Verzekeringspakket

KOBRA zal een ”Verzekeringspakket” aanbieden bij de verkoop van onze Fatbikes. Wat houdt dit in? Een ART2 gekeurd slot, KOBRA Fatbike Alarm en een Smart tracker van Fris Nederland i.c.m. de zelf af te sluiten opsporingsdienst. Hiermee is jouw Fatbike goed te beveiligen en mocht er toch iets gebeuren? Dan staat met één druk op de knop, via de vernieuwde app,  het team van Fris paraat om jouw KOBRA op te sporen. Dit, te samen met het feit dat KOBRA de goedkeuring van de ILT heeft verkregen en volledig voldoet het aan de Nederlandse wetgeving, maakt dat de betrokken verzekeringsmaatschappij heeft toegezegd onze Fatbikes weer te gaan verzekeren!

De KOBRA Fatbikes zijn ontworpen om je een gevoel van vrijheid en avontuur te bieden in het dagelijks leven. Of je nu ontspannen door de buurt fietst of besluit verder te verkennen! Gelukkig is het vanaf Februari dus weer mogelijk om ook alle zorgen rondom schade en diefstal te laten vallen dankzij het ”KOBRA Fatbike Verzekeringspakket” i.c.m. de speciale verzekeringspolis. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Stel direct jouw unieke KOBRA Fatbike samen of boek de gratis proefrit!

Gerelateerde berichten