Leverings- & Betaalmethoden

Op deze pagina vindt je alle informatie terug over de levering van jouw KOBRA en op welke manieren je kan afrekenen in onze online shop.

Je bent opzoek naar een FatBike en besluit voor de KOBRA te gaan. Uitstekende keuze! Maar nu vraag jij je waarschijnlijk af hoe hij van jou laptop of telefoon straks in jou bezit komt. Helemaal geen gekke vraag! Wij hebben het antwoord.

Voor de levering van de KOBRA bieden wij verschillende opties. Hieronder zullen wij deze even kort toelichten.

 • Rijklaar afleveren op locatie (NL)
  Deze optie is de meest gekozen optie en tevens ook de optie die wij adviseren. Rijklaar afleveren op locatie is een persoonlijke levering, mogelijk op elk adres in Nederland. Tijdens het rijklaar maken zorgt het gespecialiseerde KOBRA team ervoor dat jouw KOBRA direct klaar is voor gebruik. De fiets wordt volledig afgemonteerd, waarna alles wordt nagelopen en gecontroleerd. Daarna worden de remmen in geremd, zodat deze de minste kans hebben op onnodig remgeluid en het beste rem effect hebben. De levertijd van het rijklaar afleveren op locatie in Nederland is ca. 3-5 werkdagen. Ons team zal contact met je opnemen om z.s.m. een datum voor aflevering vast te leggen. De kosten voor het leveren en rijklaar maken bedragen 89,95.
 • Rijklaar ophalen bij een KOBRA dealer
  Wil je de KOBRA liever zelf ophalen bij een van onze dealers? Dan is dat geen enkel probleem. Al onze dealers zijn terug te vinden via de dealer kaart op onze homepage. Zie jij een dealer waar je hem graag wilt ophalen? Kies dan deze optie. Vermeld eventueel in de bestel opmerkingen om welke dealer het gaat. Ons team zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen, zodat jij je nieuwe KOBRA FatBike kan komen ophalen. Gebruikelijk is dit al mogelijk binnen 1-5 werkdagen! Daarbij bieden wij deze optie gratis aan!
 • Levering op locatie (NL – Zelf monteren)
  Ben jij handig en wil je de KOBRA liever zelf afmonteren? Dat kan natuurlijk ook! Kies dan voor deze levermethode. Wij leveren de KOBRA dan op locatie via een van onze verzendpartners nog verpakt in doos. Zelf kan je dan in een paar vrij eenvoudige stappen via de handleiding de KOBRA monteren. Dit zal ca. 60 tot 90 minuten in beslag nemen. Het nadeel is dat de remmen handmatig in geremd moeten worden. Dit kan zorgen voor remgeluid, wanneer dit niet juist gedaan wordt. Daarom raden wij het aan om voor de rijklaar optie te kiezen. De levertijd is wel sneller en deze verzendmethode is gratis! Met de levering op locatie (zelf monteren) zal je KOBRA FatBike binnen 1-3 werkdagen bij jou geleverd worden.
 • Verzending accessoires & onderdelen
  Heb je al een KOBRA FatBike? Gefeliciteerd! In onze shop hebben wij een mooi assortiment aan onderdelen en accessoires. Deze kan je natuurlijk ook los bestellen. Kies dan gerust voor de Verzending accessoires & onderdelen. Wij leveren deze dan in 1 tot 3 werkdagen op de gewenste locatie! De kosten voor levering bedragen  7,95.

In onze online winkel kan je op verschillende manieren afrekenen. Hieronder zullen wij al deze methoden kort toelichten.


IDEAL
iDEAL is de grootste en meest vertrouwde betaalmethode van Nederland. Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je kiest je bank en rekent af via de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank.  Zodra de betaling is ontvangen, verwerken wij je bestelling direct! 
Deze video laat je snel zien wat iDEAL precies is.


Klarna– Achteraf betalen in Nederland
Via Klarna kan je de bestelling achteraf betalen. Bestel nu online, betaal achteraf! Betalen met Klarna is heel gemakkelijk. Je doet jouw toekomstige KOBRA FatBike of accessoires in je winkelmand en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met Klarna. Van Klarna ontvang je een betalingsuitnodiging, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Klarna houdt je op de hoogte wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Wij berekenen bij Klarna betalingen transactiekosten.

Klarna – Gespreid betalen
Via Klarna gespreid betalen kan je renteloos het bedrag spreiden in 3 delen. Hierdoor hoef je niet in een keer het gehele bedrag te betalen. Je betaald 1/3 gelijk, 1/3 na 30 dagen en 1/3 na 60 vanaf de aankoopdatum. Zo spreid je renteloos je betaling over een langere periode. Voor deze betaaloptie rekenen wij 2,99% betalingskosten op het totaalbedrag van de bestelling.


in3 gespreid betalen
Via in3 gespreid betalen kan je renteloos het bedrag spreiden in 3 delen. Voor deze betaalmethode geldt eigenlijk hetzelfde als voor Klarna gespreid betalen. Je hoeft dus niet in een keer het gehele bedrag te betalen. Je betaald 1/3 gelijk, 1/3 na 30 dagen en 1/3 na 60 vanaf de aankoopdatum. Zo spreid je renteloos je betaling over een langere periode. Voor deze betaaloptie rekenen wij 2,99% betalingskosten op het totaalbedrag van de bestelling.


Creditcard
Wij accepteren ook de betaling via CreditCard van Mastercard, Visa en Amex. De creditcard betalingen zijn niet beschikbaar voor iedere bestelling i.v.m. de bestelwaarde.


FietsFlex Financiering
Per maand betalen? Laat jouw KOBRA FatBie dan gewoon financieren! Vraag je eenvoudig een financiering aan bij onze partner Fiets-Flex. Alles kan al binnen 3 dagen geregeld zijn! Kosteloos tussentijds aflossen, geen verborgen kosten en geen reden meer om te wachten met de aankoop van jouw KOBRA bike! Bereken hier je maandbedrag en vraag vrijblijvend je financiering aan


Bankoverschrijving
Schrijf gemakkelijk en als van ouds het geld over via je eigen bank systeem. Let op! Deze betaling kan wel voor 1 tot 3 dagen vertraging in het bestel proces zorgen.

Heb je nog vragen of de verschillende betaalmethode of kom je er tijdens het afreken proces niet uit? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Een nieuwe E-bike financieren? Het is een behoorlijke uitgave als je dat in één keer moet betalen. Gelukkig kun je eenvoudig een FietsFlex lening afsluiten om je Fat-bike te financieren.


De FietsFlex Financiering
Per maand betalen? Laat jouw KOBRA FatBie dan gewoon financieren! Vraag je eenvoudig een financiering aan bij onze partner Fiets-Flex. Alles kan al binnen 3 dagen geregeld zijn! Kosteloos tussentijds aflossen, geen verborgen kosten en geen reden meer om te wachten met de aankoop van jouw KOBRA bike! Bereken hier je maandbedrag en vraag vrijblijvend je financiering aan

Andere opties voor in delen betalen zijn:


Klarna– Gespreid betalen of Achteraf betalen


in3 gespreid betalen

Let op! Geld lenen kost geld

Heb je nog vragen of kom je er tijdens het bestelproces niet uit? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Kon je geen antwoord vinden op jouw vraag?
Neem contact op met jouw lokale dealer, bekijk onze klantenservice pagina of neem hier contact met ons op.