Leverings- & Betaalmethoden

Op deze pagina vindt je alle informatie terug over de levering van jouw KOBRA en op welke manieren je kan afrekenen in onze online shop.

In onze online winkel kan je op verschillende manieren afrekenen. Hieronder zullen wij al deze methoden kort toelichten.


IDEAL
iDEAL is de grootste en meest vertrouwde betaalmethode van Nederland. Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je kiest je bank en rekent af via de vertrouwde internetbankieren omgeving van je eigen bank.  Zodra de betaling is ontvangen, verwerken wij je bestelling direct! 
Deze video laat je snel zien wat iDEAL precies is.


Klarna– Achteraf betalen in Nederland
Via Klarna kan je de bestelling achteraf betalen. Bestel nu online, betaal achteraf! Betalen met Klarna is heel gemakkelijk. Je doet jouw toekomstige KOBRA FatBike of accessoires in je winkelmand en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met Klarna. Van Klarna ontvang je een betalingsuitnodiging, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Klarna houdt je op de hoogte wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Wij berekenen bij Klarna betalingen transactiekosten.

Klarna – Gespreid betalen
Via Klarna gespreid betalen kan je renteloos het bedrag spreiden in 3 delen. Hierdoor hoef je niet in een keer het gehele bedrag te betalen. Je betaald 1/3 gelijk, 1/3 na 30 dagen en 1/3 na 60 vanaf de aankoopdatum. Zo spreid je renteloos je betaling over een langere periode. Voor deze betaaloptie rekenen wij 2,99% betalingskosten op het totaalbedrag van de bestelling.


in3 gespreid betalen
Via in3 gespreid betalen kan je renteloos het bedrag spreiden in 3 delen. Voor deze betaalmethode geldt eigenlijk hetzelfde als voor Klarna gespreid betalen. Je hoeft dus niet in een keer het gehele bedrag te betalen. Je betaald 1/3 gelijk, 1/3 na 30 dagen en 1/3 na 60 vanaf de aankoopdatum. Zo spreid je renteloos je betaling over een langere periode. Voor deze betaaloptie rekenen wij 2,99% betalingskosten op het totaalbedrag van de bestelling.


Creditcard
Wij accepteren ook de betaling via CreditCard van Mastercard, Visa en Amex. De creditcard betalingen zijn niet beschikbaar voor iedere bestelling i.v.m. de bestelwaarde.


FietsFlex Financiering
Per maand betalen? Laat jouw KOBRA FatBie dan gewoon financieren! Vraag je eenvoudig een financiering aan bij onze partner Fiets-Flex. Alles kan al binnen 3 dagen geregeld zijn! Kosteloos tussentijds aflossen, geen verborgen kosten en geen reden meer om te wachten met de aankoop van jouw KOBRA bike! Bereken hier je maandbedrag en vraag vrijblijvend je financiering aan


Bankoverschrijving
Schrijf gemakkelijk en als van ouds het geld over via je eigen bank systeem. Let op! Deze betaling kan wel voor 1 tot 3 dagen vertraging in het bestel proces zorgen.

Heb je nog vragen of de verschillende betaalmethode of kom je er tijdens het afreken proces niet uit? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Een nieuwe Fatbike financieren? Het is een behoorlijke uitgave als je dat in één keer moet betalen. Gelukkig kun je eenvoudig een FietsFlex lening afsluiten om je Fat-bike te financieren.


De FietsFlex Financiering
Per maand betalen? Laat jouw KOBRA FatBike dan gewoon financieren! Vraag je eenvoudig een financiering aan bij onze partner Fiets-Flex. Alles kan al binnen 3 dagen geregeld zijn! Kosteloos tussentijds aflossen, geen verborgen kosten en geen reden meer om te wachten met de aankoop van jouw KOBRA bike! Bereken hier je maandbedrag en vraag vrijblijvend je financiering aan

Andere opties voor in delen betalen zijn:


Klarna– Gespreid betalen of Achteraf betalen


in3 gespreid betalen

Let op! Geld lenen kost geld

Heb je nog vragen of kom je er tijdens het bestelproces niet uit? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Je bent opzoek naar een FatBike en besluit voor de KOBRA te gaan. Uitstekende keuze! Maar nu vraag jij je waarschijnlijk af hoe hij van jou laptop of telefoon straks in jou bezit komt. Helemaal geen gekke vraag! Wij hebben het antwoord.

Voor de levering van de KOBRA bieden wij verschillende opties. Hieronder zullen wij deze even kort toelichten.

 • Thuislevering bezorgservice (NL)
  Wanneer je kiest voor deze verzendoptie zullen wij de bestelling overdragen voor levering via een derde partij. Indien je een Fatbike besteld zal de levering via een koeriersdienst verlopen en bedraagt de prijs voor levering 59,95 incl. btw per Fatbike. Is het een kleinere bestelling van onderdelen of accessoires voor jouw KOBRA Fatbike? Dan zal de levering verlopen via PostNL of DHL tegen een tarief van 6,95 incl. btw. Beide leveringen zijn mogelijk op elk adres in Nederland.
  De verwachte levertijd via deze bestelmethode is 1-2 werkdagen voor PostNL & DHL en 2-5 werkdagen via de koeriersdienst.
 • Persoonlijke KOBRA levering
  Indien je kiest voor de persoonlijke levering, komt een van onze collega’s de KOBRA Fatbike persoonlijk afleveren op iedere gewenste locatie in Nederland. Persoonlijk is dus ook echt persoonlijk. Onze collega zal op locatie de Fatbike volledig toelichten en samen met jou door de verschillende functies heenlopen. Zo weet jij precies hoe de Fatbike werkt en heb je de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen. Het tarief voor de persoonlijke levering is afhankelijk van de afstand en reistijd. In het afrekenproces staat het persoonlijke tarief vermeld. Dit tarief is geldig voor de hele bestelling, bestel je meerdere Fatbikes? Dan blijft het tarief dus gelijk.
  De levertijd bedraagt 1-5 werkdagen. Wij zullen persoonlijk contact opnemen om de leverafspraak in te plannen.
 • Rijklaar ophalen bij een KOBRA dealer
  Wil je de KOBRA liever zelf ophalen bij een van onze dealers? Dan is dat geen enkel probleem. Al onze dealers zijn terug te vinden via de dealer kaart op onze homepage of door hier te klikken. Zie jij een dealer waar je hem graag wilt ophalen? Kies dan deze optie. Ons team zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen, zodat jij jouw nieuwe KOBRA FatBike kan komen ophalen op de gewenste dealer locatie. Gebruikelijk is dit al mogelijk binnen 1-5 werkdagen! Ophalen bij een KOBRA dealer is gratis maar alleen beschikbaar i.c.m. het rijklaar maken.

Rijklaar of in doos?

De KOBRA Fatbike kan op twee manieren geleverd worden. Rijklaar of in doos. Hieronder leggen wij meer uit over deze twee opties.

 • Rijklaar leveren
  Deze optie is de meest gekozen optie en tevens ook de optie die wij adviseren. Tijdens het rijklaar maken zorgen de gespecialiseerde KOBRA monteurs ervoor dat jouw KOBRA direct klaar is voor gebruik. De fiets wordt volledig afgemonteerd, waarna alles wordt nagelopen en gecontroleerd. Daarna worden de remmen in geremd, zodat deze de minste kans hebben op onnodig remgeluid en het beste rem effect hebben. De kosten voor het rijklaar maken bedragen 89,95.
 • Levering in doos
  Ben jij handig en wil je de KOBRA liever zelf afmonteren? Dat kan natuurlijk ook! Kies dan voor deze levermethode. Wij leveren de KOBRA dan op locatie persoonlijk of via een van 0nze verzendpartners nog verpakt in doos. Zelf kan je dan in een paar stappen via de handleiding de KOBRA monteren. Dit zal ca. 60 tot 90 minuten in beslag nemen. Het nadeel is dat de remmen handmatig in geremd moeten worden. Dit kan zorgen voor remgeluid, wanneer dit niet juist gedaan wordt. Daarom raden wij het aan om voor de rijklaar optie te kiezen. De levering in doos is kosteloos.

Retourneren

Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering zullen de betreffende retourproducten binnen 14 dagen op onze aangewezen locatie moeten worden afgeleverd. Waarna je het volledige aanschafbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst gecrediteerd zal krijgen. De retourkosten van verzending tot aan onze retour locatie zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen voor reguliere pakketten circa 7,95 per pakket. Het melden van een annulering verloopt middels contact met onze klantenservice, het aanmaken van een retourzending en aanmelden van een reeds verzonden bestelling gaat via ons retourportaal.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Producten zoals Fatbikes die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt en geleverd. Het herroepingsrecht is voor Fatbikes dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Indien een annulering toch gewenst is, zal er in overleg, gemaakte kosten in rekening worden gebracht.

Via het onderstaande button is het mogelijk om een retourlabel aan te vragen voor jouw bestelling binnen de 14 dagen bedenktermijn.

Kon je geen antwoord vinden op jouw vraag?
Neem contact op met jouw lokale dealer, bekijk onze klantenservice pagina of neem hier contact met ons op.